Olika sätt att delta

I Kampanjen finns det olika sätt att delta, utifrån vad du har tid och möjlighet till.

Äfventyrare – Det finns 30 roller vid kampanjens början (25 kvinnliga och 5 manliga) Bland de som anmäler sig till första lajvet kommer vi lotta ut dessa platser. Vi ser helst att du som vill vara Äfventyrare planerar att delta vid flera av kampanjens lajv. Om dessa deltagare trots allt inte kan komma på efterföljande lajv kommer vi utöka med fler roller, så chansen finns till en roll även för den som inte får plats på första lajvet. Läs här om hur du anmäler dig som Äfventyrare. 

Utomsocknes – Många lajvare bor långt bort eller kan av andra skäl inte ta sig till lajven. Vi kommer lämna världen öppen och uppmuntrar till att skapa sig egna roller i linje med de som finns i kampanjen, skapa egna äfventyrargrupper och göra lajv, spela bordsrollspel eller bara dricka te ihop på sin egen ort. Vi håller gärna kontakt med de som spelar utanför kampanjen, och välkomnar dessa roller att dyka upp på något av lajven i kampanjen, eller vara med brevledes. 

Hitta några vänner, gör en plan för vad ni vill göra och mejla oss. Märk mejlet “Utomsocknes”

Arbetare – Funktionärer kommer alltid att behövas. Till att laga mat, rigga lokaler för ockulta ritualer och hoppa in som NPC-Väsen. Detta kan delvis kombineras med att man spelar en arbetar-roll kring Sällskapet så att man kan sitta med vid vissa middagar eller följa med på exkursioner. Vi kommer inte kunna betala något till de som ställer upp och arbetar men man deltar gratis och mat/boende ingår.

Om du hellre vill vara Arbetare än Ävfentyrare, mejla oss. Märk mejlet “Arbetare”

Spelledare – Till de sessioner av bordsrollspel som kommer ingå i kampanjen behöver vi några spelledare. Detta går att kombinera med en Arbetar-roll om man vill men det är inget krav.

Gillar du att spelleda och bara vill vara med några timmar i stöten, mejla oss. Märk mejlet “Spelledare”