När Var Hur

Första lajvet:
SÄLLSKAPET FÖR KVINNLIGA ÄFVENTYRARES ÅRSMÖTE OCH MIDDAG

– här får vi lära känna sällskapet, bekantar oss med rollerna, provar rollspelsformatet och får de första ingångarna till den större ramberättelsen.

När: 12:e oktober 2024

Var: Gammel-Gränome vandrarhem

Till gården kan man ta sig med bil, eller buss (UL: buss 886) och gå ca 1 km.

Hur: Anmälan öppnar 5/5. Kostnaden för första lajvet är 800 kr. I priset ingår lunch och middag, och för- och eftermiddagsfika.  

Ungefärligt upplägg:

09.30 Genomgång och kortare workshop inför lajvstart

11.00 Lajvstart med Förmiddagste och allmänt umgänge

Under förmiddagen tar  Sällskapets Arkivarier tar till orda för att presentera inkomna Problem Att Lösa. Efter lunch bryter vi spelet för bordsrollspelsessioner i smågrupper under ett par timmar. Därefter återupptas spelet och sällskapet återsamlas för uppföljning av Lösta Problem och Kommande Problem.

Under eftermiddagen/kvällen kan de som önskar göra en kortare exkursion utomhus för att undersöka närbelägna Oklarheter.

Lajvet avslutas efter middagen, ca klockan 21:00

Har man långt att resa finns vissa möjligheter att anlända redan på fredagskvällen och sova över, likaså sova över natten till söndag om man inte vill åka hem på kvällen.

Andra och Tredje lajvet

Den 23 och 24 november 2024 planerar vi att hålla två kortare event i Uppsala under dag- eller kvällstid med Undersökningar och Te och diskussioner. Man kan välja att vara med på ena eller båda beroende på vad som passar en.

Mer information kommer närmre inpå.